top of page

DUURZAME DAKWERKEN VOOR PERFECT AFGEWERKTE SCHUINE EN PLATTE DAKEN

Contacteer BOREON BV, specialist in allerlei dakwerken en dakrenovaties!

VAKWERK OP MAAT VOOR EEN DUURZAAM PLAT OF HELLEND DAK

Dankzij ruim dertig jaar ervaring kunnen we met onze dakwerken een groot aantal problemen oplossen voor zowel platte als hellende daken. Zo verzorgt BOREON BV (Sint-Truiden, Limburg) daktimmerwerken voor een nieuwe dakconstructie of een aanpassing van het bestaande dak. U kunt ook een beroep op ons doen voor dakherstellingen en zinkwerken, zoals de vernieuwing van dakgoten of waterafvoerbuizen. Wij staan klaar voor particulieren en (industriële) ondernemingen in de wijde omtrek (in een straal van dertig kilometer).

EEN BETROUWBAAR DAK DAT ISOLEERT EN GELD BESPAART

Behalve voor de bekleding van daken bv. met leien dakpannen, EPDM en roofing, kunt u ons ook inschakelen voor renovatie en reparaties van daken. Verder installeren we dakisolatie. Met onze punctuele en correcte kwaliteitsservice geniet u snel van meer levenscomfort en daarnaast van een lagere factuur voor uw energieverbruik. Zo kunt u uw investering vlotjes terugverdienen. U weet misschien al dat dakisolatie vanaf 2020 verplicht is; u kunt ons geheel vrijblijvend vragen om advies over uw dak.

BOREON BV

TOTAALRENOVATIE OF AANPASSINGEN AAN EEN INDUSTRIEEL OF RESIDENTIEEL DAK? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET BOREON BV VOOR EEN OFFERTE OP MAAT!

bottom of page