top of page

KWALITEITSOPLOSSINGEN VOOR ALLERLEI GEVELS MET DUURZAAM RESULTAAT

Graag informatie over alle mogelijkheden voor de gevel van uw pand? Neem dan contact op met BOREON BV!

ELKE GEVEL MOET CONTINU OPTIMALE BESCHERMING BIEDEN

Een gevel staat dag in, dag uit bloot aan de invloeden van het Belgische weer: warmte dan weer kou, wind en regen, ja vooral heel veel regen. Tel daar de luchtvervuiling bij op en u begrijpt dat een gevel heel wat moet doorstaan. Het bouwmateriaal en de voegen van de buitenmuren zullen gaan slijten en dat is niet goed voor het leefklimaat in het pand. BOREON BV uit Sint-Truiden (provincie Limburg) biedt een oplossing op maat voor elke gevel. Wij verzorgen gevelbekleding en gevelisolatie met kwaliteitsproducten van topmerken. Zodat vocht buiten blijft en de warmte of koelte binnen.

GEVELWERKEN VAN A TOT Z DANKZIJ 30 JAAR ERVARING

Ervaring is een gereedschapskist, waarin het team van BOREON BV precies het juiste gerei op maat kan vinden voor praktisch elke klus aan iedere gevel. We bieden u verschillende oplossingen in gevelbekleding voor nieuwbouw of bestaande panden. Bijvoorbeeld gevelpanelen, sidings, leien of hout … We plaatsen ook gevelisolatie met degelijke isolatiemateriaal voor een duurzaam resultaat. Wij zorgen ervoor dat uw woning of pand beschermd is voor vele jaren.

BOREON BV

WILT U GRAAG EEN OFFERTE VOOR DUURZAME GEVELBEKLEDING, CONTACTEER DAN VRIJBLIJVEND BOREON BV VOOR PRIJSINFORMATIE OP MAAT!

bottom of page