top of page

ERVARING IN DIVERSE RENOVATIEWERKEN,
OOK DE MEEST COMPLEXE

Gaat u verbouwen en wilt u meer weten over onze renovatiediensten? Neem dan contact op!

HET AANNEMERSBEDRIJF VOOR ALLE VERBOUWINGEN VAN A TOT Z

Renoveren dat betekent de bestaande situatie van een woning of bedrijfspand volledig aanpassen aan uw wensen en noden. Om er zeker van te zijn dat u uw comfort echt verbetert, kunt u het best in zee gaan met een ervaren aannemersbedrijf zoals BOREON BV uit het Limburgse Sint-Truiden. Wij bieden al ruim dertig jaar expertise in verschillende verbouwingswerkzaamheden. Binnen of buiten, we verzorgen renovaties van boven tot onder en van a tot z, precies zoals met u afgesproken.

VAKMANSCHAP VAN VLOER TOT DAK VOOR ELK TOTAALPROJECT

Wij verzorgen echt allerlei klussen, karweien, projecten en opdrachten: groot, klein, eenvoudig of zeer complex zoals asbestverwijdering, BOREON BV neemt elke uitdaging graag aan. We zijn gespecialiseerd in totaalprojecten, zowel buiten als binnen. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor de volledige verbouwing van het interieur van uw woning, appartement of bedrijfspand. Of natuurlijk voor dat ene karweitje dat dringend moet gebeuren. Bij ons is een goede prijs-kwaliteitverhouding sowieso verzekerd. Want wat we samen afspreken realiseren we ook en dat voor de overeengekomen prijs natuurlijk.

BOREON BV

ZOEKT U EEN AANNEMER VOOR EEN TOTAALVERBOUWING, WAAR U ECHT OP KUNT VERTROUWEN? NEEM DAN VRIJBLIJVEND CONTACT OP MET BOREON BV!

bottom of page